Bizonul de apartament din Arad

Scriam într-un post anterior despre noua specie de animal, deja recunoscută de specialişti, şi anume despre "Bizonii din trafic". După cum am spus, specialiştii s-au pus de acord asupra majorităţii caracteristicilor acestei noi specii, s-au realizat documentare, au apărut foto-reportaje, "Bizonii în trafic" au fost surprinşi în mediul lor natural, le-au fost studiate comportamentele, limbajul, ritualurile etc. - De asemenea, au fost înregistraţi în Dicţionarul de Zoologie la secţiunea Animale bizare.

Dar puţini cunosc specia nou apărută - aceea de:
"Bizon de apartament".
În cele ce urmează am să vă prezint un exemplu din acest nou specimen, ale cărui caracteristici generale le-am descris deja aici.

"Bizonul de apartament" este o specie strâns înrudită cu "Bizonul din trafic". De fapt, unii specialişti afirmă că "Bizonul de apartament" este o subspecie a "Bizonului din trafic", dar acest aspect încă nu a fost pe deplin clarificat. În orice caz, asemănarea dintre cele două specii este uimitoare.

Eu, însă, afirm că "Bizonul de apartament" şi "Bizonul din trafic" sunt unul şi acelaşi animal. Este un caz uimitor de metamorfozare. Să vă explic: Când ajunge în vizuina sa, "Bizonul din trafic" se preschimbă într-un nemaipomenit "Bizon de apartament", iar când "Bizonul de apartament" pleacă la păscut, devine un exemplar minunat de "Bizon din trafic".

Dacă nu mă credeţi pe cuvânt, pot să vă îndrum spre un astfel de specimen. Veţi putea astfel observa comportamentul său în mediul natural, şi, cine ştie, poate veţi fi chiar atacat de acest animal periculos.

Deci, dacă sunteţi din Arad, sau măcar în trecere prin acest oraş, neapărat să mergeţi la următoarea adresă:

Strada Beiuş, Bloc 608, Etajul 1.

Încercaţi doar să vă parcaţi maşina în faţa blocului respectiv, şi animalul îşi va face apariţia. Va ţipa şi vă va înjura într-un mod nemaiauzit, va face spume la gură, va ameninţa şi dacă nu sunteţi atent va coborî din vizuină şi va sări la bătaie, ca un adevarat cocalar şi bizon de apartement ce este. Specimenul e absolut inconfundabil şi are întradevăr toate caracteristicile unui Bysonus cocalarus domesticus + Bysonus cocalarus machina veritabil.

P.S. Ca să ajungeţi pe strada Beiuş din Arad, mergeţi dinspre magazinul Billa înspre magazinul Profi din Micălaca, după ce treceţi de Profi, prima stradă pe dreapta este strada Beiuş, blocul 608 fiind primul pe dreapta. Succes la vânătoare !!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu