Raspuns la sugestie

Draga cititorule "Anonymous",

Din pacate abia acum am realizat ca exista o prima sugestie de articol pe Skribit*, respectiv combaterea daunatorilor la postaia oloaga. Iti indeplinesc, asadar, rugamintea de a scrie despre acest subiect:

Combaterea daunatorilor la Postaia oloaga.

Postaia oloaga, pentru cine nu stie, este o specie de leguma care nu are curaj sa se prezinte in lume decat sub acoperire, respectiv ascunzandu-si identitatea si facand tot felul de comentarii stupide pe bloguri, forumuri etc.

Combaterea daunatorilor la aceasta leguma se face prin procedura "luare la misto". Luarea la misto este un proces nu foarte complex, care necesita insa umor, ironie, autoironie si, mai ales, suficient timp pentru a putea incepe aceasta procedura.

De multe ori leguma se va apara si va incerca asta prin orice mijloace posibile, de la o simpla plangere pana la injurii, astfel incat procesul de combatere a daunatorilor poate fi lung si enervant.

Draga cititorule "Anonymous", sper ca esti fericit si sper ca ai invatat ceva folositor din acest articol.

*Pentru cei ce nu stiu, Skribit e un serviciu care ofera o aplicatie unde cititorii blogului pot lasa sugestii pentru articole sau diferite mesaje.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu