De Revelion - Ricchi e Poveri la Arad

  • luni, 30 noiembrie 2009
  • Scris de FB Ronnie
  • Etichete: ,

Tocmai am aflat ca la traditionalul concert de Revelion din Arad va fi invitata formatia italiana Ricchi e Poveri, desi Primăria Arad nu a dat  încă publicităţii evenimentele care vor fi organizate din bani publici la cumpăna dintre 2009 şi 2010" (sursa Aradon).


Ricchi e Poveri au o muzica placuta, ritmata. Este una dintre cele mai faimoase formatii pop italiene, cu peste 20 de milioane de albume vandute. Cei patru membrii ai trupei si-au inceput cariera in anii '60 si au lansat cateva hituri care sunt si astazi considerate printre cele mai frumoase piese pop din lume. Mie imi place cel mai mult Acapulco:








Dar si Sara perche ti amo este super:






Problema e ca in zilele noastre nu multa lume mai stie sa aprecieze muzica de calitate. Dovada, comentariile postate pe Aradon (vedeti link-ul de mai sus), din care imi permit sa preiau si sa comentez cateva:




Domnule Robi (30.11.2009, ora 07:32), degeaba te trezesti de dimineata, trebuie sa stii ca tu esti cel jenant. Imi place cum gandesti, sincer. Se vede ca nu esti "un expirat", ci un om cult, de lume.  Dar, NU iesi cu nimic in evidenta fata de miile de tineri fara viitor care ne bantuie azi cluburile, barurile si discotecile. Probabil ai in jur de 15 ani si nu stii ca maneaua nu este muzica, ci este o lalaiala pentru oameni imbecili.

La fel, domnilor Anonimi de la orele 08:19 si 08:20, vreau sa va explic ca vechi, de multe ori, inseamna bun. Sau poate nu stiti ca vinul e mai bun cu cat e mai vechi? La fel si unele melodii sunt nemuritoare. Si apropo, daca l-ar fi adus pe Guta cu 200 000 euro ati fi fost mai fericiti? Faptul ca voi nu ati auzit de Ricchi e Poveri nu demonstreaza ca aceasta formatie nu canta muzica de calitate. Demonstraza eventual ca nivelul vostru de cultura e undeva...sub zero.

Iar pentru domnul Chiar asa am ajuns sa va bateti joc de noi (ora 08:21) - in primul rand, NU mai scrie cu majuscule. Sau crezi ca daca scrii cu majuscule pari mai potent? Poate imi spui care ar fi cele "cel putin" 10 formatii romanesti de succes care sa ne faca sa ne simtim bine de Revelion? Si mai lasa-ne cu xenofobia si imbecilismul asta de mahala. "Broscari"? "Gunoaie italiene"? "Rahat italian"? Nu cumva esti dintre aceia prinsi prin Italia la furat, facut pachet si trimis rusinos acasa?

Deci, da, domnilor, comentariile voastre demonstreaza (inca o data, daca mai era necesar) ca avem viata pe care o meritam. Ca suntem priviti ca niste maimute in Europa nu ne mai mira, mai ales daca astfel de specimene pleaca dincolo si duc cu ei aceste obiceiuri de prost gust. Si, da, scuipati peste acele idei care nu ajung pana la creierasele voastre. Nu puteti intelege ca ceva frumos va fi frumos si peste ani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu