Jocul de Luni

Jocul de lunea asta este: Uplink: Hacker Elite

Spre deosebire de jocul prezentat lunea trecuta, care era adresat mai degraba copiilor si celor care nu se prea descurca cu limba engleza, saptamana asta va prezint un joc care necesita cunoasterea limbii engleze cel putin la nivel mediu.

V-ati intrebat vreodata cum ar fi sa spargeti serverele unei mari corporatii si sa aveti acces la informatii secrete de mare importanta? Uplink:Hacker Elite e jocul care va ajuta sa faceti asta fara frica de a fi arestati. E un joc de strategie in care veti juca rolul unui hacker care primeste misiuni - de la cele mai usoare la din ce in ce mai grele - ale caror indeplinire va vor aduce satisfactie, recunoastere si experiente noi.




Chiar daca sunt multe misiuni asemanatoare, jocul nu este plictisitor. Ba dimpotriva. Veti fi surprins de cat de repede va va prinde ideea de a face ceva "ilegal", de a incerca sa fii cat mai bun intr-un domeniu, de a fi atat de "shmeker" incat sa nu te lasi prins. Caci daca esti prins - trebuie sa o iei de la capat. Nu exista cale de intoarcere.

 

Mai intai trebuie sa iti faci un cont dupa care iei misiunile la rand. Pe masura ce faci misiuni mai usoare, incepi sa primesti unele mai grele. Pentru fiecare misiune ti se plateste o anumita suma de bani, bani pe care ii poti folosi pentru a-ti upgrada calculatorul (Gateway-ul) sau pentru a-ti cumpara diverse softuri care te ajuta sa indeplinesti misiuni mai grele.

Jocul nu exceleaza la capitolul grafica sau muzica, dar conceptul face toti banii. Merita sa il jucati macar o data. Cine stie, poate va place.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu