NORC - un proiect romanesc

NORC este este primul serviciu web "Fabricat în Romania", ce permite vizitatorilor să realizeze plimbări virtuale prin oraşe din Europa Centrală şi de Est, utilizând un sistem de navigare între imagini panoramice realizate la nivel de stradă, sistem cunoscut şi sub denumirea de "street view" sau "street-level imaging".
Imaginile puse la dispoziţia vizitatorilor sunt realizate pe baza unei tehnologii proprietare de producere de panorame geo-referenţiate la nivel de stradă. Tehnologia constă în utilizarea unor autovehicule pe care s-a montat câte un dispozitiv proprietar de fotografiere panoramică, corelat cu un sistem de poziţionare globală (GPS) cu corecţii (DGPS).


Vedeti mai jos imagini de pe strada mea.



Pentru cineva care doreste sa isi faca reclama online, cred ca NORC ofera o modalitate inedita. Iata ce ofera NORC:

Posibilitatea de a-ți prezenta locația într-un mod cu totul nou și atractiv – beneficiezi de tehnologiile avansate implementate în NORC: poziționarea pe harta digitală, imagini panoramice, galerii multimedia, prezentarea de oferte.
Creșterea vizibilității locației tale în mediul online – încă de la început beneficiezi de numărul mare de vizitatori ai norc.ro – peste 180.000 de vizitatori unici pe lună, mai mult de 1.600.000 de pagini vizitate şi peste 18.000 de utilizatori înregistraţi.
Posibilitatea de a interacționa direct cu vizitatorii tăi – utilizatorii au posibilitatea de a împărtăși opinia lor despre locația ta iar tu poți trimite oferte personalizate fanilor tăi.
Statistici referitoare la locația ta – poţi vedea în orice moment câți utilizatori au vizitat pagina locației tale sau care este trend-ul locației tale din punct de vedere al opiniei vizitatorilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu