Rataciti in Panama

Am mai scris despre acest reality-show, despre acest concurs vreau sa va spun ca sant foarte multumita ca s-a implinit dorinta mea. Ce le-am dorit? Sa ramana pe insula condamnatilor 3-4 ture sa simta pe pielea lor ce inseamna sa nu ai minim-ul de conditii de trai.
Au ajuns in Panama 3 echipe, de la inceput s-a facut diferenta de la sosirea pe aeroport. Rosii[vedetele] au plecat spre tarm cu atv-urile iar acolo au fost asteptati de un iaht, au calatorit spre paradis [insula]bronzandu-se in sezlonguri tratati cu sampanie. Galbenii [niste vedete mai putin cunoscute] au plecat calare iar la mal erau asteptati de o barca cu motor. Albastrii [oameni de rand] au primit o harta si o busola si au pornit per pedes spre mal, dupa ore de mers pe jos au ajuns in sfarsit la mal unde ii astepta o barca cu vasle si au mai vaslit 6 ore ca sa ajunga pe insula lor unde ii asteptau conditii 0.
Si a inceput lupta intre echipe. Sa va povestesc cum au atras vedetele antipatia mea, dupa cateva ture au reusit sa ajunga din nou pe insula paradisului si ce credeti ca fac cei ce se cred stapanii de drept ai paradisului se bat cu oua isi toarna laptele in cap pe scurt risipesc mancarea care lipseste atat de mult pe celelalte insule. Cei drept fetele nu au nici o vina ele chiar ii certau pe masculii infantili [sa nu zic prosti].
Asa ca le-am dorit sa ajunga pe insula condamnatilor unde primesc drept hrana niste manioca si dorm sub o prelata care ii apara de ploi si au ajuns si stau acolo de trei ture si le doresc sa mai stea acolo. Dar sa va mai spun ceva cand au pierdut insula paradisului si-au burdusit rucsacurile cu provizii de mancare noroc ca au fost controlati si li s-a confiscat toata mancarea. Ce sa va mai spun ca se vede unde e lipsa bunului simt necinstea se cred superiori si cred ca isi pot permite orice de aceea ii detest .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu