Scapati-ma de vecini !

Sub noi locuiesc niste vecini care se cearta toata ziua - si noaptea. El e undeva pe la 35 de ani, pe ea nu-mi amintesc sa o fi vazut vrodata si au o fetita (cred) de vreun an.

Nu exista zi sau noapte sa nu ii auzim cum se cearta. Deja m-am saturat. De multe ori cearta lor acopera sonorul de la film sau de la radio. Ii poti auzi din bucatarie, din baie (cel mai bine), stand in pat, jucandu-te la calculator...orice ai face nu ai pic de liniste.

Odata, pe la trei noaptea, m-am trezit si ii auzeam cum urla unii la altii. El, urland catre ea, "Nu urla la mine!". Ea, urland catre el, "Tu sa nu urlii la mine!" Au tinut-o asa vreun sfert de ora, in timp ce micuta lor plangea de mama focului.

Eu nu pot sa ii inteleg pe astia care se cearta asa. Despartiti-va dracului, daca nu va suportati, dar nu mai chinuiti si copilul ala cu cereturile voastre, si vecinii. Mai inteleg cate o cearta-doua pe luna. Nu strica. Se mai pipereaza relatia, cica. Dar sa te certi zi de zi, noapte de noapte - si toate astea intr-o garsoniera de cinci metri patrati - asta deja e prea mult.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu