Soferii...si actul sexual

In ultima vreme - de cand circul des cu masina la drum mai lung - am observat ca stilurile de conducere ale soferilor din Romanica seamana izbitor cu actul sexual. Sa va explic. Am construit cateva categorii teoretice in care ii putem incadra pe soferasii nostri, in functie de asemanarea intre stilul lor de conducere si actul sexual.

Homosexualul - Asta pur si simplu te doreste in fundul lui. Nu te lasa sa il depasesti. Daca te vede ca o lasi mai moale, sa ramai in urma, o lasa si el, ca sa nu te piarda. Daca accelerezi, accelereaza si el. Idealul lui e sa te tina cat mai mult in spate, sa ii admiri fundul. Singura modalitate de a scapa de el e sa te opresti la vreun han sa bei o cafea, dar si atunci nu esti sigur ca nu ti se va alatura la masa.

Ejaculatorul precoce - Feriti-va de tipul asta. Nu are nici un haz. Vine rapid din urma, fara preludiu, si vrea sa depaseasca. Cu alte cuvinte, isi urmareste doar propriile placeri, fara a tine seama de ceilalti. Daca, din intamplare, nu reuseste sa te depaseasca din prima, va sta in fundul tau, agitat ca popcornul, si va dansa pe sosea, cand la dreapta, cand la stanga, cu jumate de masina pe sensul invers. Cand in sfarsit reuseste sa termine, va pleca satisfacut si fara sa se uite in spate. Toata intalnirea dureaza maxim cinci minute.

Misionarul - Asta respecta regulile. Nu il intereseaza extravagantele. Nu incearca combinatii sau pozitii noi. Nu trece pe rosu. E cel mai simpatic participant la trafic - atunci cand nu te grabesti. Fiindca de obicei adoarme in timpul actului, la volan. Nu observa ca s-a facut verde, nu stie la ce foloseste verdele intermitent si casca ochii ca boul, ba se mai si supara daca il claxonezi. In fine, e un sofer bun atata timp cat nu iti sta in cale.

Sadomasochistul - Feriti-va de el ca de dracu. E cel mai periculos tip.  Ii place sa se puna in situatii periculoase si  nu il deranjeaza sa antreneze si pe altii in astfel de jocuri. E cel ce depaseste la limita si iti ia fata la nici jumate de metru in fata. E cel care franeaza brusc in fata ta, in speranta ca il pupi in fund si te poate da in judecata. E cel ce depaseste in curbe fara vizibilitate si apoi intra rapid inapoi pe sens ca sa nu se pupe cu tirul ce vine din fata. Daca vezi un sadomasochist din asta fii cu ochii in patru.

Masturbantul - Tipul asta are masina tunata. Ultimul racnet. Umbla numai cu marci de gen Mercedes, BMW, Audi, de culoare neagra, cu geamuri fumurii. Nu il intereseaza ce se intampla in jurul lui.  Nu suporta pe nimeni prin preajma. Daca cumva ii iesi in cale va da claxoane si flashuri pentru a-i face loc. Se crede regele soselelor si nimeni nu ii este de folos, fiindca el isi este auto-suficient.

Kamasutra - Tipul asta se pricepe la meserie. E calm, calculat, stie cand sa o lase pe tipa deasupra. Cu el iti merge cel mai bine. Isi vede de ale lui, dar fara sa te incomodeze. Dimpotriva, te ajuta daca e cazul. Te atentioneaza ca in fata urmeaza radarul, iti multumeste daca il lasi sa intre pe banda da...in fine, e un tip rafinat si singurul pe care ai vrea sa il ai in preajma in caz ca mai gresesti si tu pedalele.

Deocamdata astea sunt categoriile pe care le-am construit eu. Sigur ati observat si voi cateva comportamente asemanatoare. Astept completari. Comentati fara frica.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu