Cartea de Vineri - Clubul Bilderberg


Cartea pe care o citesc acuma si pe care v-o propun spre lecturare este scrisa de Cristina Martin si se numeste: Clubul Bilderberg - Stapanii lumii.


Clubul Bilderberg este prima carte scrisa despre Grupul care domina lumea si iti controleaza viata, fiind rezultatul unor investigatii extrem de riscante, care dezvaluie adevaratele nume si intentii ale membrilor sai. Inca de la inceputul anilor '50 ai secolului XX au inceput sa aiba loc anual reuniuni internationale secrete in tarile din Europa, in Statele Unite ale Americii si in Canada, la care participau cele mai influente persoane din lume: politicieni, reprezentanti ai Caselor Regale, oameni de afaceri, jurnalisti. Fondatorii si principalii arhitecti ai Grupului Bilderberg sunt David Rockefeller si Henry Kissinger.

Cristina Martin, autoare specializata in jurnalism politic si social, este prima care a indraznit sa vorbeasca despre unul dintre celel mai controversate subiecte ale istoriei noastre recente. Ea marturiseste: "Cand am auzit prima data de Clubul Bilderberg m-au trecut fiorii. Totul parea mai degraba fictiune decat realitate. Am contactat imediat un cercetator despre care stiam ca ii urmareste de multi ani si al carui nume nu-l voi dezvalui pentru a-i proteja viata. El mi-a spus: . Desi toate acestea pot parea stranii, asa a inceput totul si, mai ales, asa continua astazi..."

Puteti gasi cartea la Editura Litera International si o puteti comanda online. Atentie, momentan e cu pret redus, adica la 10 lei. Merita sa o cititi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu