Filmul de Miercuri - Law Abiding Citizen

Pentru filmul de Miercurea asta va propun thriller-ul american Law Abiding Citizen (tradus romaneste in Motivat sa ucida), in regia lui Gary Gray, film aparut in 2009.

Filmul ii are in rolurile principale pe Gerard Butler (cunoscut din filmul 300 sau Fantoma de la opera) si Jamie Foxx (actorul principal din Ray).



Law Abiding Citizen (Trailer)
Vezi mai multe video din Film


Firul actiunii: Clyde Shelton (Gerard Butler) este un inventator strălucit care duce o viaţă fericită alături de famile, până în momentul în care asistă neputincios la uciderea cu bestialitate a fiicei şi sotiei sale, în propria sa casă.

Cei doi asasini sunt prinsi, iar tânărul procuror adjunct Nick Rice (Jamie Foxx) este forţat de seful său să accepte o înţelegere cu unul dintre criminali. Acesta primeşte o pedeapsă infimă, în timp ce complicele său este condamnat la moarte. Greşeala este fatală, pentru că Shelton porneşte o cruciadă sângeroasă împotriva sistemului. Imediat cum iese din închisoare, după o sentinţa de 10 ani, ucigaşul care nu a plătit pentru fapta sa este asasinat, Clyde Shelton recunoscându-şi crima fără nicio urmă de regret. Mai mult, el ii dă un ultimatum procurorului: fie se îndreaptă carenţele sistemului judiciar, fie toţi cei implicaţi în procesul de acum 10 ani vor muri. Deşi în închisoare, el orchestrează cu maiestrie cele mai spectaculoase asasinate, imposibil de anticipat sau prevenit de către autorităţi.

Justiţiar diabolic şi asasin genial, Gerard Butler este de neoprit, în action thrillerul MOTIVAT SĂ UCIDĂ, din 11 decembrie in cinematografe.

Desi m-am asteptat sa fie mai degraba un film gen Juriul, cu un proces ce are loc pe toata durata filmului (nu vazusem Trailer-ul inainte), filmul de fata m-a surprins: e plin de actiune, de impuscaturi, explozii si niste personaje cu caractere puternice. Recomand sa il vedeti, merita.

1 comentarii:

  1. I was wondering if you ever considered changing the
    page layout of your blog? Its very well written; I
    love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better.
    Youve got an awful lot of text for only having 1 or two pictures.

    Maybe you could space it out better?

    Feel free to visit my blog post - best cellulite treatment

Trimiteți un comentariu