Filmul de Miercuri - The Proposal

Pentru aceasta perioada a anului este foarte potrivit sa vizionati o comedie romantica, asa ca va propun The Proposal (Cerere in casatorie), avandu-i in rolurile principale pe Sandra Bullock si Ryan Reynolds.





Sumar (de la Cinemagia): Când Margaret, un important editor de carte din New York riscă să fie repatriată în Canada sa natală, obişnuită să gândească rapid declară că este de fapt logodită cu asistentul ei, Andrew, care nu bănuieşte nimic şi pe care îl chinuie de mai mulţi ani. El este de acord să îi facă jocul, dar impune câteva condiţii proprii. Surprinzătorul cuplu se îndreaptă către Alaska, pentru a cunoaşte capricioasa familie a lui Andrew, iar tânăra femeie care la oraş deţinea întotdeauna controlul se trezeşte prinsă într-un şir de situaţii comice tipice, ca de "peşte pe uscat". Pregătind o nuntă neaşteptată şi urmăriţi de un ofiţer al Biroului de Imigrare, Margaret şi Andrew acceptă fără prea multă tragere de inimă să respecte acest plan, în ciuda consecinţelor sale.

Din distribuţia acestei comedii de vară mai fac parte: Malin Akerman ("27 Dresses") în rolul lui Gertrude, tânăra femeie plină de viaţă pe care Andrew a lăsat-o în urma lui; câştigătorul Premiului Tony Denis O'Hare ("Baby Mama", "Michael Clayton") în rolul unui ofiţer hotărât al Biroului de Imigrare, şi Oscar Nunez ("The Office"), în rolul unui dansator exotic lipsit de orice exotism.

Anne Fletcher ("Step Up", "27 Dresses") regizează acest film după un scenariu original de Peter Chiarelli.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu