Politica e o curva...batrana

Chiar daca pesedeii nu accepta faptul ca au pierdut alegerile, alianta de trista amintire (si viata scurta) cu PNL, PRM, UDMR s-a destramat deja. Johannis a plecat acasa. UDMR-ul o cam da pe ocolite, PNL-ul redevine disponibil la negocieri cu PDL-ul. Cititi mai jos declaratie de azi dimineata a lui Antonescu.



"Crin Antonescu a afirmat pentru Radio Guerilla, in aceasta dimineata, ca partidul pe care il conduce nu exclude o alianta cu PDL cu conditia ca liberalii sa fie cei care numesc premierul.
"Singura formula in care cu cineva ca Traian Basescu sau cu cineva ca PD-L se poate discuta o guvernare este situatia in care PNL detine pozitia de premier. Asta ca sa putem discuta. Nu spun ca e suficient, sigur ca ar insemna si alte discutii. Dupa parerea mea cu PD-L aaa cum s-a dovedit si in cazul nostru si in cazul PSD este practic imposibil de guvernat. Dar ar fi singurul context in care s-ar putea deschide discutia."
Cu o seara in urma, la sedinta Biroului Politic Central al partidului, fostul lider liberal Calin Popescu Tariceanu a deschis optiunile de discutii cu partidul prezidential. Tot aseara, presedintele PDL, Emil Boc a reconfirmat preferinta formatiunii politice pe care o conduce pentru o guvernare "de dreapta" impreuna cu PNL.
Reprezentantii PSD, aliatii liberalilor pentru fostul "proiect Johannis", nu au comentat pana in prezent vocile liberale pro-PDL."

(stire preluata de aici)

Asa ca dupa ce s-a f...cu PSD-ul, PNL-ul, ca o c..., a redevenit liber si e gata sa se f... cu cine are ceva de oferit. In acest moment, cu PDL-ul, ca ei au de oferit puterea.

Nu-i asa ca politica e o curva batrana?!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu