Filmul de Miercuri - The Snow Walker

Pentru miercurea asta va propun un film inspirational - The Snow Walker (in rom. Drum in zapada). Asta deoarece chiar pe cea mai cumplita iarna posibila poti pastra caldura in suflet si nu trebuie niciodata sa uitam acest lucru.




Aparut in anul 2003, in regia lui Charles Martin Smith, filmul ii are in rolurile principale pe canadianul Barry Pepper si pe inuita (indigenii ce locuiesc in regiunile arctice canadiene) Annabella Piugattuk.






Sumar: Este un film totodata romantic si de aventuri, avandu-i in rolurile principale pe un pilot iubitor de riscuri si pe o indianca cu o sanatate subreda, care ii este pasager. Dupa ce cei doi se prabusesc cu avionul departe de civilizatie, fiecare e nevoit sa invete sa-l ajute pe celalalt sa supravietuiasca si sa depaseasca o serie nesfarsita de obstacole pe care natura ostila le arunca in calea lor.

Mi-a placut modul in care pilotul isi schimba gandirea si practic devine un om cu totul nou ca urmare a intalnirii lui cu o alta cultura is un alt mod de a vedea viata. De unde era un tip arogant, nervos si care umbla dupa castiguri usoare el devine un altruist si un meditator.

Acest film e unul dintre filmele la care ma uit cu drag atunci cand am nevoie sa imi reimprospatez credinta si speranta in oameni si in lumea in care traim.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu