Ganduri pe fuga - o lume nebuna, nebuna...

 *  Un roman vrea sa il "omoare" pe Harry Potter - Ionel Craciun, fost jucator si antrenor de judo, actualmente rezident in Spania, a infiintat asociatia Scara, o miscare care si-a propus sa lupte impotriva lui Harry Potter, a sexului si a Internetului, bazandu-se pe invataturile Sfintilor Parinti. Domnul Craciun se crede un poet, un filosof si un invatat de seama. El crede ca Platon, Hegel si Kant nu au inteles adevarata natura a Absolutului, drept pentru care el este convins ca este "Alesul" care sa aduca lumii Adevarul, in acest sens pregating lansarea unei (mai multor) carti.

De ce nu ii place Harry Potter? Pentru ca acesta ar trebui sa ceara ajutorul lui D-zeu invocand Duhul Sfant pentru a-si invinge dusmanii, nu sa ia problema in propriile maine si sa foloseasca magia. Pentru cei care folosesc Internetul pentru Chat sau alte activitati (altceva decat a intra pe site-uri de cultura si istorie), d-l Craciun vrea o pedeapsa de 20 de ani de inchisoare!

Muahahahahahahaha! Muahahahahahahah! Mor de ras.
Mi se pare mie sau sunt prea putine balamucuri in lume si nu mai au nebunii unde sa isi petreaca viata?
Cititi intreaga poveste a acestui bufon colorat pe site-ul Adevarul.


 *  Trenul Foamei - Acceleratul Iasi-Timisoara - cititi acest reportaj interesant in Evenimentul zilei. Studenta fiind am circulat timp de cinci ani cu acest tren, Arad-Cluj si Cluj-Arad, si stiu despre ce e vorba. Dar, ca sa fiu sincera, a fost o experienta care a meritat traita. Nicaieri nu vei gasi un corolar de oameni mai diferiti si mai interesanti - e ca o lectie de viata pe care nu o voi uita. Am invatat ca exista foame, mizerie, putoare, oameni de toate felurile, dar am si auzit niste povesti si intamplari care merita povestite.

 *  Michael Jackson a fost ucis ! - Michael Jackson a decedat in urma unei intoxicatii acute cu Propofol, dupa o injectie facuta de o alta persoana, cauza decesului fiind, astfel, omuciderea, potrivit certificatului de deces obtinut de publicatia britanica News of the World. Cititi intregul articol pe 9am.


In orice caz, zilele trecute am auzit ca Michael Jackson a fost cel mai bine vandut cantaret al anului 2009. Deci moartea sa a facut niste profit.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu