Noul membru al familiei - Hamsterul Miki

  • luni, 25 ianuarie 2010
  • Scris de FB Ronnie
  • Etichete: ,

Dati-mi voie sa va fac cunostinta cu noul membru al familiei: este vorba despre Hamsterul Miki. Numele Miki vine de la Michael sau Michelle - inca nu ne-am dat seama daca e baiat sau fetita, asa ca i-am pus un nume care sa se potriveasca la amandoua genurile.


Ce vedeti in poze este casuta lui Miki - unde are jucarele, papica si apa. Are o roata din aceea in care poate sa alerge cat vrea el si mai are un fel de bustean scobit pe dinauntru si cu mai multe gauri prin care poate sa circule.


In poza de mai sus se vede si Miki dormind (in coltul din dreapta sus). Deocamdata e mititel. Are vreo doua luni jumatate si e foarte vioi. Deja s-a invatat sa alerge in roata, se catara pe cusca mai ceva ca o maimuta si si-a facut niste tunele prin talas mai mare dragul.

8 comentarii:

  1. este frumos numele lui .

  1. se da pe rotita ? ?

  1. Multumim frumos. Din pacate, Miki ne-a parasit. Insa acum avem doua fetite hasterite surori.

  1. cum le cheama pe fetite ?

  1. nu se bat fetitele ???

  1. Cand erau mici nu se bateau. Locuiau impreuna in aceeasi cusca. Dar una dintre ele a racit si a trebuit sa le separam ca sa nu se imbolnaveasca si cealalta. Si dupa vreo doua saptamani cand am vrut sa le punem inapoi nu s-au mai inteles. Asa ca acum stau in custi separate. Le mai punem din cand in cand pe canapea sa se joace, dar dupa vreo cinci minute de contact devin prea agitate asa ca le despartim iar. Uite aici un articol despre ele: http://fbronnie.blogspot.ro/2012/01/gradinita-dulce.html

  1. cum le cheama ?

Trimiteți un comentariu