Ganduri pe fuga - Noutati

***  Fiindca tot vine primavara si se lungeste ziua, se face cald si doar-doar se opresc si ploile, probabil vom iesi din nou la Ping-Pong prin parcurile Aradului. In aces caz ar fi interesant sa avem si noi astfel de palete:


In felul acesta nu o sa mai scapam paleta din mana cand ne e lumea mai draga. Oare cum ne-am descurca cu asa ceva? Cica daca folosesti acest dispozitiv in locul paletei clasice ai un control mult  mai bun al mingii, te misti mai liber si e mai intuitiv, intrucat miscarea manii e naturala iar instinctul lucreaza mai bine in acest caz.


*** Harti pentru fumatori - daca tot s-a ajuns la situatia in care, ca fumator, trebuie sa stii foarte bine care local accepta fumatorii, unde ai dreptul sa tragi un fum si daca poti merge la un eveniment fara a fi nevoit sa iti lipesti plasturi cu nicotina, iata ca japonezii au dezvoltat o aplicatie soft care contine o harta unde poti vedea toate locurile unde iti poti aprinde o tigara fara sa fii nevoit sa te ascunzi.




***  Pe final, va las cu masina viitorului - Rollersphere - Imaginati-va ca va plimbati cu masina pe un drum oarecare si observati ca spre voi se indreapta, cu viteza, o sfera de dimensiunea unei masini. Cum ati reactiona?









Stati linistiti, e doar masina viitorului, o sfera pe care o poti "conduce" cu ajutorul unui joystick.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu