Jocul de Luni - Railroad Tycoon

  • luni, 15 martie 2010
  • Scris de FB Ronnie
  • Etichete:

Ajuns deja la al treilea joc, Railroad Tycoon 3 va propune sa recreati istoria cailor ferate din diverse regiuni ale lumii, intr-un mod atractiv si cu o grafica ok, mult mai bine realizat decat celelalte versiuni. Daca va plac jocurile de tip Tycoon veti iubi acest joc, mai ales ca aveti posibilitatea sa alegeti intre a va juca, de exemplu, in Satatele Unite ale Americii in timpul Razboiului de Secesiune sau in timpul celei de-a III-a Republici Franceze, dar si - preferatul meu - de a juca varianta cu Orientul Expres, unde puteti construi cai ferate in tarisoara noastra.


Nu stiu exact cate nivele sunt (nu am apucat sa joc decat cateva), dar sunt mai multe nivele grupate pe grade de dificultate. La inceput ai optiunea de a juca un tutorial care sa te invete actiunile de baza ale jocului si e de dorit sa completezi acest tutorial care te va ajuta sa prinzi mai repede ideea jocului. In rest, "the sky is the limit" ("cerul este limita"), adica poti alege sa joci competitiv, respectiv sa indeplinesti la timp obiectivele fiecarui nivel (si sa primesti premii) sau sa joci relaxat, axandu-te pe dezvoltare, pe extindere, fara a fi presat de timp.


In plus, daca esti pasionat de grafice, de statistici, de jocul la bursa sau dividende din actiuni, jocul iti ofera o gama larga de posibilitati. Poti sa te axezi doar pe construirea si exploatarea cailor ferate sau sa iti extinzi compania, cumparand actiuni la alte societati sau chiar cumparand fabrici, uzine sau ferme care sa iti aduca venit suplimentar.


Una peste alta, jocul o sa va prinda si o sa va faca placere sa il jucati, mai ales in modul relaxat. Pornesti de un orasel pierdut in lume, construiesti o cale ferata pana la un alt orasel din apropiere, iti cumperi un trenulet si il pui la treaba. De aici si pana la costruirea unui adevarat imperiu nu e decat un pas.

Spor la joc!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu