Nomenclatorul de meserii

  • marți, 9 martie 2010
  • Scris de ZumiElla

Am auzit deunazi ca vrajitoarele ar dori ca si profesiunea lor sa se regaseasca in nomenclatorul de meserii. Chiar asa, de ce nu daca vor sa intre in legalitate.
Am si eu o sugestie. Hai sa inscriem in nomenclatorul de meserii si profesia de haiduc. Cred ca v-a fi meseria cea mai cautata in actuala conjunctura sociala. Daca tinem cont ca se practica din vremuri stravechi, e o meserie care nu si-a pierdut niciodata actualitatea, care acum ar avea cel mai mare succes, de ce sa nu o legalizam.
Definitia haiducului:- ia de la cel bogat, partea cu impartitul la cei saraci nu mai e de actualitate.
In prezent avem haiduci in Italia, Franta, Spania, cam prin toata Europa, doar ca sant in ilegalitate.
A nu ca noi am inventat-o, profesia asta se practica si in alte tari. Dar daca ne grabim si o includem in nomenclator, poate o si brevetam, ce orizonturi largi, ce perspective se deschid in fata noastra?
Daca vom avea licenta de practicare a meseriei vor fi o gramada de avantaje si vistieria statului se va umple. Cum? -Impozitul pe profit pe care il vor da haiducii si taxele de licenta pe care le vor plati tarile in care acesti haiduci isi vor practica meseria.
Trebuie doar ca aceasta profesie sa se regaseasca in nomenclatorul de meserii. Ca meseriasi avem destui. Avem meseriasi super-calificati.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu