Un Fan Stargate Atlantis cu Bani

Fanii seriilor Stargate SG 1 si Stargate Atlantis sunt numerosi (recent ma numar si eu printre acestia) si raspanditi pe toate meridianele globului. Dar, totusi, putini se pot compara cu Jacob Yarmuth din Louisville, SUA, acest pasionat-obsedat al seriei Stargate Atlantis, care a cheltuit nu mai putin de 70 de mii de dolari pentru a-si construi un Home Theater dupa stilul si infatisarea serialului favorit.


La intrarea in acest cinema particular se gaseste un senzor de miscare care actioneaza usa cu logo-ul Stargate, Atlantis, usa ce deschide parca intrarea intr-o alta lume - Galaxia Pegas cu al sau Atlantis.

 

Ecranul este circular, avand forma unei porti stelare refacuta la scara, cu simbolurile binecunoscute pe margine. Desprinse parca din lumea Sci-Fi sunt si instalatiile de lumini si sunet, dar si playerul care poate stoca pana la 80 de DVD-uri. Sistemul audio THX emite pe 7 canale si e acompaniat de 2 subwoofere IW. Un cer instelat deasupra, pe care se misca luminile spatiului cosmic: comete, nave etc.


Intr-o astfel de atmosfera cum sa nu te simti bine urmarind ultimele aventuri ale eroilor favoriti?

Sursa: PlanetOddity.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu