Vanatoarea de ........vrajitoare

  • joi, 1 aprilie 2010
  • Scris de ZumiElla

Dezbateri aprinse la 'Realitatea TV.
Tema dezbaterii: -planul de amenzi.
-Agentii de circulatie au un plan de amenzi, pe care trebuie sa-l indeplineasca.
-Garda financiara are un plan de amenzi.
Nimic nou sub soare. Planul de amenzi nu a fost inventat de guvernul Boc, chiar daca asta a reiesit din aprinsele dezbateri de la tv.
Si politia si garda au avut dintotdeauna un plan de indeplinit, trebuiau sa dea amenzi ca sa-si primeasca salariul ala umflat cu atatea sporuri.
Singura deosebire e ca inainte nu recunostea nici un politist ca are de indeplinit un plan, cu atat mai putin recunosteau cei din garda financiara de planul lor de amenzi.
Dar amenzile existau. Firma era anuntata ca vine garda in control si se pregatea cu: cafea, sucuri, apa minerala, senviciuri, patiserie, fistic prajit, etc sa fie pentru toate gusturile. Comisarii il intrebau pe manager daca e dispus sa plateasca amenda minima sau sa fie luati la puricat. Cele mai multe firme accepta sa plateasca amenda minima decat sa fie puricati la sange. Se stie ca daca cineva vrea sa-ti gaseasca greseli, vor gasi oricat de corect esti si oricat te straduiesti.
Despre politie sa nu mai vorbim ca doar toti soferii vorbeau ca politia a iesit la vanatoare de amenzi ca nu si-au indeplinit planul pe luna in curs.
Asa ca 'realitatea tv' a iesit la vanatoare de vrajitoare, cica guvernul Boc nu mai stie cum sa aduca bani la buget si a inventat planul de amenzi.
Praf in ochii lumii, nu Boc a inventat planul de amenzi, planul era dintotdeauna, acuma doar se recunoaste pe fata ca exista un asemenea plan.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu