Noutati Hi-Tech - Inventii

  • vineri, 25 iunie 2010
  • Scris de FB Ronnie
  • Etichete: ,

Tricou "star rock" interactiv - Este vorba despre un tricou pe care amatorii de chitari electrice sau tobe il vor iubi. Dotat cu un amplificator si functionand pe baza a 4 baterii AAA, tricoul "star rock" mimeaza in mod realist cantatul la chitara sau tobe. Si costa doar 30 de dolari.
Cu un astfel de tricou toti "rock star wannabee" vor putea oferi adevarate concerte, spre deliciul celor din jur. Astfel, ei nu vor mai fi nevoiti sa cante la "maturi - chitari improvizate" sau sa bata tobele in capacele de la oalele mamicilor.

Pungi de teflon ce transforma toasterul dvs. in grill - Vrei sa iti faci un sandwich delicios si nu ai la indemana decat un toaster? Nici o problema. Pune toate ingredientele dorite intr-o punga TOASTit si foloseste cu incredere prajitorul de paine. Cu ajutorul acestei pungi de teflon vei proteja toasterul iar gustul preparatului va concura cu gustul special obtinut pe un grill.


Placute de inmatriculare digitale - S-ar putea intampla in curand in California, SUA, si de acolo - cine stie?  - probabil in toata lumea. California este unul dintre statele ingenuncheate sub datorii, astfel incat legiuitorii statului american au inceput sa caute noi modalitati de colectare a mai multor bani la buget. Ei isi indreapta atentia spre tehnologia care face posibile placutele de inmatriculare digitale, placute pe care sa ruleze diverse mesaje publicitare. Construite astfel incat la o stationare de peste 4 secunde sa afiseze un mesaj, noile placute de inmatriculare vor putea deveni realitate inca din 2013.
Mini-fantana cu apa proaspata pentru caini - Patrupedul dvs. favorit poate avea apa proaspata la o simpla apasare cu labuta a unei pedale. Este vorba despre un dispozitiv pe care il poti atasa la furtunul de la gradina si poti regla inaltimea jetului de apa eliberat. Astfel nu iti mai faci griji daca ai uitat sa-i asiguri apa proaspata prietenului tau cu blanita. Si toata distractia costa doar 40 de dolari. Ieftin, dom'le!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu