Noua sarbatoare !

  • vineri, 2 iulie 2010
  • Scris de ZumiElla

Alesii nostri s-au gandit sa ne faca cadou inca o sarbatoare.
S-au gandit parlamentarii, ca avem nevoie de ziua nationala a rugaciunii
Si au hotarat ca aceasta sarbatoare sa fie in prima duminica a lunii octombrie
Viziunea alesilor nostri este ca tot poporul sa mearga la biserica si sa se roage in acelasi timp.
Viseaza ca tot poporul sa fie in biserici si sa ingenuncheze la aceeasi ora daca se poate chiar in acelasi minut si sa se roage.
Intrebati fiind, cativa preoti, ce parere au de propunerea parlamentara cu privire la noua sarbatoare religioasa, ei au raspuns ca sant de acord si sustin aceasta lege.
Parerile oamenilor a fost impartita, unii spuneau ca nu e nevoie de o zi anume pentru rugaciune, se roaga zilnic. Altii au fost de parere ca e bine sa fie decretata prin lege o zi de rugaciune nationala ca lumea nu mai e asa de credincioasa.
Credinta omului vine din inima. Te poti ruga acasa nu e nevoie sa te duci sa bati matanii in vazul lumii, nu e nevoie sa faci parada doar ca sa vada lumea cat esti de credincios.
Cel care a facut aceasta propunere, cred ca s-a inspirat din reportajele de la tv care ne arata cata lume se aduna la fiecare sarbatoare religioasa. Dar daca te uiti mai bine vezi ca majoritatea sant cei care se inghesuie la pomana, la mancare, putin sant cei care se duc doar pentru a fi mai aproape de creator.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu