Pretentii de sinistrat

Tocmai ce am citit o stire pe Aradon si mi s-a urcat greaţa în gat. Auziti cat tupeu jegos au unii:

"ARAD: Prefectul Călin Bibarţ a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că unii evacuaţi din locuinţele inundate au cerut autorităţilor ţigări şi cafea, refuzând să se întoarcă acasă. Este vorba despre persoane din localitatea Sânmartin, care au fost evacuate din casele lor în urma inundaţiilor de săptămâna trecută, iar acum au refuzat să plece din clădirea pusă temporar la dispoziţie de primar şi au cerut autorităţilor inclusiv cafea şi ţigări.
"A fost chiar foarte amuzant când au avut pretenţia să le cumpăr ţigări şi cafea, pentru că ei sunt sinistraţi." Casele lor sunt la fel de locuibile ca şi înainte de inundaţii, dar e adevărat că nu au condiţii la fel de bune ca în locul în care i-am cazat noi. Casele lor sunt din chirpici şi au doar probleme la acoperiş, dar aceste probleme au existat şi înainte de ploile torenţiale, pentru că nu au fost construite corect", a declarat pentru Mediafax primarul Mercea.Conform spuselor primarului, s-a convenit cu cele 15 persoane să mai rămână o perioadă în clădirea fostei primării, până când îşi vor repara casele."

Nu, nu e foarte amuzant. E de-a dreptul o nesimtire. In loc sa zica "saru' mana!" ca nu au fost lasati sa pluteasca cu carapacele in sus pe apa, astia mai au si pretentii. Pai sa nu iti bagi... ceva in ea solidaritate?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu