Pretentii de sinistrati - capitol 2 !

  • sâmbătă, 31 iulie 2010
  • Scris de ZumiElla

Am tot spus ca guvernul e foarte darnic cu banii luati de la cei ce muncesc in tara asta. Au inventat ajutorul social, ajutorul minim garantat pe care il primesc cei care taie frunze la caini toata ziua. Si se invata indivizii, ba mai au si pretentii.
Braila, Dunarea vine mare, 100 de persoane din 2 blocuri sociale au fost evacuati si cazati la Lacu Sarat.
Potrivit sefului DJT care are in administratie tabara din statiunea Lacu Sarat, parca au trecut teroristii prin tabara, atat de distrusa este. Vor trece cateva luni pana sa reuseasca sa refaca tabara. Multa munca, multi bani.
Sinistratii au distrus dusurile, au distrus casutele, au rupt bancutele, ca sa aibe lemne pentru gratar. Au aruncat conservele ca "asta nu e hrana" cand cineva le-a adus pepsi au avut pretentia sa le dea si ness. Au cerut cuptoare cu microunde ca ei asa au acasa. Paturile de lana primite de la crucea rosie le-au pus pe jos in chip de covoare. Hainele primite ca ajutoare, cand se murdareau, in loc sa le spele le aruncau si cereau altele.
Li s-a oferit cazare, hrana si minimul necesar, s-au cheltuit bani, iar sinistratii ce fac, distrug tot ce le iese in cale.
Poate ca mai sant printre sinistrati si oameni de omenie, fara pretentii care sant multumiti cu ce primesc.
Dar am vazut multe cazuri in care sinistratii pretind sa primeasca bunuri de aceasi calitate si pret cum au avut, nu se multumesc cu ceva mai modest.
Sa fii sinistrat si sa ai pretentia sa ti se dea pe langa pepsi si ness, sa ceri sa-ti dea tigari si cafea.
Statul se cheltuie sa le repare casele, dar mai cheltuie o gramada de bani sa refaca locurile in care au fost cazati.
Bani irositi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu