Expozitie Handmade cu Vanzare la Arad

 


 


 

Weekendul care tocmai a trecut a constituit o premiera pentru orasul din vestul tarii - o echipa de pasionati de handmade, impreuna cu organizatorii si detinatorii brandului "I MADE THIS" (WWMP Arad), au inaugurat prima expozitie permanenta cu vanzare de obiecte handmade din Arad. O expozitie in care artistii aradeni isi pot expune lucrarile, fara nici un cost, singura conditie fiind aceea ca ele sa fie artizanat.

Numit ”I MADE THIS” get together, evenimentul care a avut loc in incinta TRIBUNA CAFE din Arad (Str. Mihai Eminescu nr 39, colt cu strada Episcopiei) in perioada 17.12-19.12.2010 a adunat laolalta mai multi pasionati de handmade din Arad. Cu aceasta ocazie ne-am intalnit cateva dintre persoanele care activam si in Clubul Designerilor de Bijuterii, adica Andrea, Ady, Veronica, Simona si Deliria.

In prima seara am facut planuri de viitor, s-a ras si s-a povestit mult si s-a adus putina culoare in cafeneaua care ne-a primit cu atata caldura si bucurie. Ivona de la Tribuna Cafe a fost o gazda pe cinste si ii multumimpe aceasta cale. Am decorat peretii cafenelei cu obiecte handmade, de la felicitari realizate manual pana la tablouri, bijuterii sau chiar obiecte textile precum pernute sau paturele artizanale.

Evenimentul a fost posibil datorita lui Gabi (WWMP), implicat cu tot sufletul in povestea handmade din Arad, si a Ivonei, cu aportul enorm al intregii echipe de la Tribuna Cafe si WWMP.ro.


Localul ne-a fost pus la dispozitie pentru organizarea acestui eveniment si tot aici (in subsolul Tribuna Cafe), pe viitor, (speram ca incepand cu luna Ianuarie) va functiona permanent o mica expozitie cu vanzare de produse handmade ale artistilor aradeni. Pentru asta mai sunt insa de pus la punct cateva detalii.

Sambata expozitia a fot deschisa pentru vizitatori, iar duminica ne-am reintalnit cu echima I MADE THIS pentru a pune la punct detaliile privind micul magazin de handmade de la Tribuna Cafe. Cu aceasta ocazie am umplut vitrinele cu produse artizanale care urmeaza sa fie vandute, speram noi, cat mai multor iubitori ai handmade.


 
 

 

 

 

 


Duminica s-a organizat chiar si un mic workshop, tinut de Andrea, care a avut rabdare de inger incercand sa ne invete "viking knoting", impletitura de sarma in stil viking, desi talentele noastre la rasucit sarma au cam lasat de dorit.

 


Una peste alta, am hotarat sa organizam cate un mic workshop in fiecare luna, in incinta aceleiasi primitoare Tribuna Cafe, ocazie cu care sa devenim o adevarata echipa si sa promovam handmade-ul aradean din ce in ce mai mult.

Alte fotografii de la ”I MADE THIS” get together:




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu