Ecologia dauneaza grav sanatatii !

  • vineri, 28 ianuarie 2011
  • Scris de FB Ronnie

Citeam pe Historia.ro ca Ginghis Han este considerat de unii cercetatori  (americani, bineinteles) un ecologist - actiunile lui au ajutat la indepartarea a circa 700 de milioane de tone de carbon din atmosfera. Asta ar fi dus, potrivit acelorlasi cercetatori, la prima racire a climatului ca urmare a actiunii umane.

Dar cum a ajuns Ginghis Han sa fie asa un ecologist de succes? Simplu, prin exterminarea a circa 40 de milioane de oameni. Acesti oameni nu au mai muncit pamantul iar terenurile agricole ar fi fost invadate de paduri - paduri ale caror copaci au absorbit aceste milioane de tone de CO2. In halul asta de gandire Hitler e un ecologist putin mai de succes, caci din cauza lui au murit circa 50 de milioane de oameni. 

Dar ce ne facem daca se naste inca un Ginghis Han sau Hitler cu idei din acestea ecologiste? Ce inseamna acolo un 50 de milioane de oameni in schema mare a lucrurilor? O nimica toata! Hai sa exterminam toata Africa, sa lasam sa creasca acolo copacii si sa ne salveze noua fundurile albe si grase de pericolul incalzirii globale.

1 comentarii:

  1. Cred ca daca ar invia Ginghis Khan acum ne-ar intreba pe toti ce am fumat!

Trimiteți un comentariu