Suspendare ? !!!

  • marți, 22 noiembrie 2011
  • Scris de ZumiElla

Se pregateste inca o suspendare a presedintelui.

Daca in mandatul trecut, cu o majoritate confortabila, presedintele a fost suspendat, nu acelasi lucru se va intampla si in acest mandat.
Initiatorul suspendarii presedintelui este aceeasi alianta, adica PSD si PNL, care acum se numesc USL.
Cei din USL sant convinsi ca nu au nici o sansa sa obtina majoritatea in parlament, dar din propriile declaratii, ei isi pregatesc viitoarea campanie electorala.
Condamna foarte vehement politica dezastruoasa a PDL-ului care a dus la scaderea nivelului de trai a romanilor.
Cei din PSD considera ca pesiile trebuie sa creasca proportional cu rata inflatiei, puterea sustine ca deocamdata nu sant bani.
PSD-ul a avut dintotdeauna o nisa la pensionari, adica inca din anii '90 PSD-ul in frunte cu Iliescu au fost sustinuti de pensionari si de oamenii de la tara. Acesta a fost segmentul de populatia care a sustinut PSD-ul in fruntea tarii timp de 10 ani. Prima oara 6 ani, din 1990 pana in 1996 si inca o data din 2000 pana in 2004.
De ce au avut atat de mare trecere la pensionari si la cei de la sate ?
Sa incepem cu cei de la sate ; PSD-ul a desfiintat CAP-urile si IAS-urile si le-a dat pamant taranilor. Cat de dezastruoasa a fost aceasta hotarare o vedem acuma cand campiile noastre sant nemuncite, cand asteptam sa vina strainii sa ne munceasca pamantul, cand majoritatea alimentelor pe care le consumam sant de import.
Iata explicatia sustinerii PSD-ului de catre pensionari
PSD-ul cu Iliescu in frunte a dat o lege ca toti cei care au implinit 50 de ani se pot pensiona.
Prin anii '90-'91 marile intreprinderi care numarau angajatii cu miile au inceput sa se desfiinteze in urma acelei legi care, nu doar permitea pensionarea la 50 de ani ci chiar o incuraja.
Sa ne amintim cum PSD-ul a incurajat nemunca, traiul usor pe spinarea celor care inca mai munceau.
PSD-ul a lansat si a pus in aplicare trecerea in somaj cu zeci de salarii compensatoare, adica, huzur nene, pe bani nemunciti.
PSD-ul a transformat scolile profesionale in grupuri scolare, adica licee si astfel toti cei ajunsi la majorat au devenit liceeni. Fara scoli profesionale pensionarii de 50 de ani nu mai puteau fi inlocuiti.
In prezent numarul pensionarilor si al asistatilor sociali a depasit numarul angajatilor care trebuie sa ii sustina.
Pentru toate aceste neajunsuri trebuie sa le multumim PSD-istilor
E grea, e foarte grea viata pensionarilor, dar la fel de grea e si viata celor incadrati cu salariul minim.
Dar venirea la putere USL-ului va face sa creasca nivelul de trai ?
Cei din alianta USL condamna vehement politica guvernului Boc. Il acuza pe presedinte pentru toate neajunsurile indurate de populatie, dar nu vin cu nimic concret.
Grea decizie pe cine sa votezi, dar inca santem in 2011, pana la alegeri mai este.




1 comentarii:

  1. Din pacate oamenii au memorie scurta. Sunt atat de disperati incat cred orice promisiune de mai bine, oricat de nerealista ar fi ea. Si e posibil sa voteze tot cu 'stangul' si sa ne bagam picioarele in ea tara.

Trimiteți un comentariu