Demisia si alegeri anticipate

  • duminică, 29 ianuarie 2012
  • Scris de ZumiElla

Chiar daca multi au iesit in strada din cauza greutatilor de zi cu zi si a traiului mizer la care sant condamnati, dupa mai multe zile de protest s-au lasat convinsi sa se multumeasca doar cu o schimbare, adica sa ceara alegeri anticipate. Bucuria opozitiei.
In 2012 sant doar alegeri parlamentare si locale, alegeri prezidentiale vor fi abia in 2014, asta este constitutia.
Sperantele opozitiei, sa castige majoritatea in parlament si sa-l demita pe presedinte.
Cine va fi presedinte ?
Cunosc 2 persoane care si-au facut publica dorinta de a candida la prezidentiale.
- Dan Diaconescu care se autointituleaza salvatorul romanilor, cel care lupta pentru popor.
Dan Diaconescu - Presedinte - suna bine ?
Din punctul meu de vedere - brrr , oribil ! Sa va spun si de ce ; DD = hiena , hiena, un hoitar.
DD a exploatat toate dramele posibile. Cel mai celebru si mai longeviv, Elodia. Elodia a fost subiect de dezbatere zile, saptamani, luni intregi. Liceanul care s-a sinucis sarind din apartamentul profesoarei. Moarte lui Ion Dolanescu, sinuciderea Madalinei Manole. Si mai sant multe exemple. Ca un hoitar si-a hranit emisiunile cu cadavre si cu dramele unor oameni.
Daca ajunge presedinte nici nu vreau sa ma gandesc in ce se va transforma poporul .... brrr mi-e rau doar cand ma gandesc la o asemenea catastrofa.
- Crin Antonescu - Presedinte -
Crin Antonescu de profesie parlamentar. Chiar daca avea o alta profesiune cred ca a si uitat-o. Din anii '90 adica de la primele alegeri s-a facut parlamenter si s-a cramponat atata de tare ca tot acolo e si in prezent, dupa 22 de ani.
Cum a reusit o asemenea performanta, ce merite deosebite are ?
Meritele - cel mai mare, - tupeul cu care si-a incasat salariul de parlamentar luna de luna in ciuda absentelor de la locul de munca. Sa nu uitam ca, Crin Antonescu e printre cei care au cele mai multe absente de-a lungul carierei de parlamentar.
Oare cati dintre cei care trudesc din greu nu s-au gandit cate o data ; - doamne ce bine ar fi sa pot sta azi acasa ca sant atata de obosit. Doar s-au gandit, nu au absentat pentru ca regulile omului simplu sant altele ; nu muncesti, nu primesti salar.
In parlament - la dolce vita - absentezi cat vrei ca salariul lunar il incasezi, pierzi doar indemnizatia de sedinta.
Crin Antonescu - un bun Presedinte. Va straluci prin absenta. Absenta din tara. Normal ca ne va costa mai mult sa-l tinem prin cele strainataturi. Nu-i nimic vor introduce noi biruri.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu