Goana dupa senzational ...

  • sâmbătă, 28 ianuarie 2012
  • Scris de ZumiElla

In goana dupa senzational posturile tv promoveaza cretinismul, idioteniile, fac orice doar ca sa le creasca audientele.

Cu toate astea ne-am obisnuit deja, tot felul de emisiuni, cu tot felul de cretini care se dau in spectacol. Nu ma deranjeaza ca nu ma uit la aceste emisiuni.
Deranjant e cand reporterul stirist aflat pe teren se comporta ca un cretin, doar ca sa creasca dramatismul.
La Pro-tv, la stirile de la ora 19 , un reporter aflat in teren [intr-un sat] transmite ; - Zapada e atata de mare ca de 2 zile oamenii au ramas blocati in case, fara alimente, fara apa. Ei au fost nevoiti sa se hraneasca doar cu mamaliga pe care ei insisi au trebuit sa o faca.
- Extraordinara stire, plina de dramatism, vai imi dau lacrimile, bietii oameni, cata cruzime, ce pazeste 112, ce face guvernul si presedintele, de ce nu a trimis pe nimeni sa le fiarba mamaliga ca sa nu fie nevoiti sa si-o faca singuri.
Cu asemenea cretini care transmit de pe teren nici nu te mai poti mira de pretentiile unora.
Exemplu e familia cu fetita de 3 ani care a pornit la drum in ciuda avertizarilor de viscol si ninsori, a ramas blocata pe sosea a sunat la 112, cei de la urgente au razbit pana la ei considerand ca salvarea unui copil de 3 ani este o urgenta. - Surpriza, familia refuza sa paraseasca masina, au pretentia sa fie tractati cu masina cu tot.
Cu toata atentionarea de viscol si zapezi, sau poate in ciuda atentionarii, multi au plecat la drum si au ramas blocati, urmarea, apeluri disperate la 112.
Pentru utilaje, pentru combustibil, pentru munca oamenilor, va exista o nota de plata.
Aceasta nota de plata sa nu mai fie suportata de noi toti cei care platim impozitele.
Cei care in ciuda avertismentelor au plecat la drum [exceptie facand cei care transporta marfa si sant obligati sa munceasca in orice conditii] sa-si plateasca aventura din propriul buzunar. Poate in felul acesta vor deveni mai responsabili.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu