Aflam stiri noi

  • vineri, 22 iunie 2012
  • Scris de ZumiElla

Noi dezvaluiri in cazul "tentativei de sinucidere Nastase" vin de la ministrul de interne Ion Rus.
Ion Rus il suna pe Nastase ca sa-i explice cum trebuie sa procedeze pentru a se preda, dar atentie, il suna in calitate de prieten.
Din aceasta discutie prieteneasca, lui Ion Rus ii devine clar ca Nastase urmeaza sa faca un gest necugetat si trimite o ambulanta si 2 politisti la adesa din Zambaccian.
In continuare, devine cam dezlanata motivatia ministrului ; cica sotia lui Nastase era intr-o alta camera si nu avea timp sa intervina si de aceea a trimis 2 politisti ca sa impiedice sinuciderea.
Interesanta logica, cum adica, mai repede ajung politistii care vin de la o sectie de politie, decat sotia din camera alaturata ? [ cum poti sa ajungi ministru cu o astfel de logica, mister]
Mai degraba cred eu, ca in tot scenariul asta, era nevoie de niste martori care sa ne confirme ca intradevar e o tentativa de sinucidere.
Aiurea tentativa de sinucidere, daca ar fi vrut sa se sinucida avea tot timpul din lume sa-si traga un glont in cap.
De cand a vorbit cu Ion Rus, si pana au venit politistii, au trecut 30 de minute timp arhisuficient sa-ti tragi un glont incap, daca vrei cu adevarat.
Pentru ce tot circul asta ?
Raspunsul vine de la tatuca Iliescu - daca eu eram presedinte l-as fi gratiat
Asta este tot misterul acestei dramolete cersim o gratiere de la presedintele Traian Basescu.
Ar fi umilinta suprema pentru USL, aceasta gratiere venita de la cel mai hulit personaj, tocmai de catre USL-isti.
Dar revin la declaratia ministrului care ne spune ca la sunat pe Nastase in calitate de prieten.
In continuare cand a trimis ambulanta si pe cei 2 politisti in ce calitate a actionat ? - tot in calitate de prieten sau in calitate de ministru de interne ?
Din oricare pozitie ; de prieten sau de ministru, au fost trimisi cei 2 politisti platiti din bani publici pe post de baby-sitter pentru Nastase, miroase a trafic de influenta daca i-a trimis in calitatea de prieten, sau o aroganta data de functie, sant ministru pot sa-i folosesc pe cei din subordinea mea cum vor muschii mei.
Cam devreme d-le ministru, inca nu au trecut nici 2 luni de la investirea acestui guvern si va folositi in probleme personale de functii si de privilegii.
Ne aratati ce ne asteapta daca USL va fi ales in toamna ?
Nu vrea asa ceva.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu