Ce a facut ?

  • miercuri, 6 iunie 2012
  • Scris de ZumiElla

Un baner a MC-L - Continuam ce am inceput - Falca - primar.
Un comentariu pe Aradon, -Ce sa continue ? -sa fure ? - ce altceva sa continue Falca.

Pentru acest individ, daca s-a mutat in Arad doar de un an, are scuze, vede un oras cu strazi asfaltate, trotuarele nu mai sant pline de gropi, poti circula civilizat in toate cartierele.
Daca individul care a comentat este aradean, ii spun ; din cauza indivizilor asemeni lui [adica pro PSD-isti] Arad-ul a trebuit sa astepte 15 ani de la revolutie ca sa inceapa in sfarsit sa se modernizeze.
Din 2004 de cand Falca e primarul Arad-ului, cartierele au inceput sa se modernizeze, au devenit cartiere, nu mahalale cum au fost vreme de 15 ani.
Ce au facut ceilalti primari pentru Arad ? - nimic, aa ba unul dintre ei primar fiind a dat terenul de langa pasaj si a construit Maranata. O cladire mare cu camere si apartamente in care sa-i cazeze pe pastori, si pe alti indivizi, cu gradinita pentru copii pocaitilor. Nu am nimic cu ei, fiecare cu secta pe care a ales-o, dar Arad-ul nu e locuit doar de pocaiti, si pentru ceilalti cetateni acesti primari nu au facut nimic, nici macar un metru de trotuar.
Ca ne place sau nu, cei 8 ani de mandat Falca se vad in Arad. Si da, doresc sa se continue ceea ce s-a inceput.
Mai vreau sa le reamintesc tuturor celor care sustin USL-ul ca in mandatele trecute in care PSD-ul a fost la guvernare Arad-ul a fost reprezentat in parlament de senatori ca Sergiu Nicolaescu, bucurestean, cred ca nici nu stie unde este Arad-ul, Onaca, constantean, care a reusit sa-si infiltreze firma lui de salubrizare, Polaris, in Arad.
Abia in mandatul 2008-2012 Arad-ul a avut parlamentari care sa-i reprezinte interesele, ceea ce s-a si vazut.
Pentru toti cei care il acuza pe Falca de hotie, si vor sa-l vada in puscarie am o intrebare ;
Nastase, PSD, judecat, condamnat la 2 ani de puscarie cu executare, care de la venirea la guvernare a USL-ului foloseste toate tertipurile ca sa scape de condamnare, - de la numirea marionetei PSD-iste , - la tergiversare ca sa se prescrie faptele.
De ce judecam diferentiat ; unul nu e dovedit, inca, dar e hot,- celalalt e dovedit e condamnat, dar fiind membru PSD ii iertam toate pacatele.
Daca iubim Arad-ul, daca dorim in continuare sa se modernizeze vom sti ce sa votam.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu