Drama sau manipulare grosolana

  • joi, 21 iunie 2012
  • Scris de ZumiElla

E miercuri si stirea bomba, Nastase, face puscarie. Gata amanarile, gata toate tertipurile, sentinta este definitiva, in cel mult 24 de ore Adrian Nastase va imbraca zeghea.
Aduce condamnarea asta o imbunatatire pentru traiul omului de rand ? - nu !
Aceasta sentinta, insa, dovedeste ca "matusile Tamara " nu mai reusesc sa te scape de raspundere, cand ai lipici pe degete, chiar daca te crezi deasupra legii, chiar daca crezi ca legile sant facute doar pentru altii.
Urmeaza drama, sau manipularea grosolana, pornita de la care alt post, decat antena3.
Derulam filmul ; toate posturile au reporteri in fata resedintei Nastase, se asteapta momentul in care Nastase va pleca spre penitenciar. Dupa ora 23 apar doi politisti in civil la resedinta Nastase ca sa-i inmaneze citatia [ cel putin asta se afla de la tv].
Interesant, dar pe acolo pe strada este o salvare care asteapta. Ce ?
Dupa un timp lucrurile se precipita, iese masina politiei din garaj si intra salvarea. Se fac speculatii pentru cine era pregatita salvarea.
Primii care lanseaza bomba, antena3, [si de la ei preiau si celelalte posturi stirea, care apoi se confirma] Nastase a incercat sa se sinucida. Mare drama nationala, oamenii ar trebui sa iasa in strada, sa protesteze contra abuzului justitiei, care a condamnat un om atat de cult, inteligent, etc. Basescu este vinovat de aceasta drama, huiduiti-l pe Basescu.
Tot antena3 - Nastase este foarte grav ranit, viata ii este in pericol. Toti reporterii incearca sa surprinda momentul in care Nastase este urcat in salvare.
Dar marea bomba, cel putin dupa mine, este ipostaza in care este surprins Nastase care atentie, este grav ranit la gat, iar gatul lui Nastase este infasurat intr-un fular, nici vorba de bandaje, de masca de oxigen, de perfuzii, etc. Cum se poate ca un cadru medical sa permita ca o rana sa fie infasurata intr-un fular si astfel sa riste infectarea.
Intrebarea care se pune ; cine sant cei de pe salvare, sant medici sau sant niste cabotini angajati sa ne manipuleze atat de grosolan?
O alta intrebare ; cum a reusit Nastase sa-si duca arma la cap de fata cu doi politisti?
O incercare de sinucidere sau o manipulare grosolana pentru a scapa de executarea pedepsei ?
Macar la o intrebare exista raspuns ; daca nu a suportat faptul ca a fost condamnat, de la pronuntarea sentintei si pana la venirea politistilor era timp berechet sa se sinucida.
Incercare de sinucidere sau manipulare grosolana.
Concluzia o trageti voi.

UPDATE: Teoria conspiratiei pare ca se adevereste: http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Medicul_Bradisteanu_si_trei_politisti-anchetati_de_DNA-_Ei_ar_putea_fi_acuzati_de_favorizarea_infractorului_in_cazul_Nastase_0_725927496.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu