Incredibil !!!!!

  • joi, 21 iunie 2012
  • Scris de ZumiElla

Chiar asa, incredibil ca un post de televiziune, care are acoperire nu doar local ci in toata tara sa dea pe post asemenea aberatii periculoase.
CNA-ul ar trebui sa se sesizeze pana nu va reusi acest post de doi bani sa induca o psihoza in masa.
E vorba de antena3 , unde o individa cu morga de intelectuala [probabil doctoranda, ca se poarta] face elogiul lui Nastase, asta dupa tentativa esuata de sinucidere, dupa ce este deja internat in spital.
Aceasta individa este topita de admiratie la adresa lui Nastase, cat de barbat este ca prefera sa se sinucida, in loc sa accepte sa mearga la puscarie.
Aceasta individa si implicit postul in cauza preamaresc barbatia si curajul lui Nastase, ca a ales gestul sinuciderii in loc sa se supuna legii.
Atentie CNA santem in perioada bac-ului, daca permiteti asemenea aberatii, fara a le sanctiona, ne-am putea confrunta cu o adevarata epidemie de sinucideri in randul liceenilor care vor pica bac-ul.
Ce se va intampla cand un nr de tineri nu vor dori sa accepte realitatea si-l vor imita pe Nastase, doar ca sa dea dovada de curaj si barbatie?
Referitor la individa care-i elogiaza barbatia si curajul lui Nastase.
Madam, complect gresita logica ta, Nastase nu e barbat, a dat dovada de cea mai abjecta lasitate, a ales sa fuga de raspundere, a ales sa-si lase familia sa-i poarte povara, un barbat isi asuma responsabilitatea si accepta sa plateasca pentru greseli.
Cand era la putere era de o aroganta grozava, imi amintesc cum le-a cerut unor jurnalisti sa-i numere ouale, dupa 8 ani am ajuns la concluzia ca nu are nici un ou, un individ fara oua.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu