Paranoia ? !!!

  • marți, 25 noiembrie 2014
  • Scris de ZumiElla

A ramas mai putin de o luna pana cand presedintele ales Klaus Iohannis va depune juramantul si se va instala la Cotroceni.
Nu inteleg obsesia unor politicieni vis a vis de Basescu, incat sa doreasca sa-l demita acum .
Voiculescu din puscarie , le cere parlamentarilor sa depuna motiunea de suspendare a presedintelui din functie.
E paranoia , i s-a pus pata , e obligatie , sau intelegere cu Tariceanu  care este presedintele Senatului sa-l ajute sa fie presedinte interimar chiar si pentru cateva zile , exact asa cum l-a ajutat in 2012 pe Antonescu .
Tariceanu isi va comanda , sau deja si-a comandat carti de vizita cu titulatura de presedinte al Romaniei la fel ca Antonescu in 2012.
Firma care va confectiona cartile de vizita prezidentiale ar putea crea niste locuri de munca asa incat sa indeplineasca una din promisiunile celor din USL 2
Sa lasam la o parte divagatiile si sa le aducem aminte parlamentarilor ca sant in slujba poporului si trebuie sa serveasca interesele poporului nu interesele unor persoane.
Mi-as dori ca si Romania sa fie o tara normala in care un fost presedinte al tarii sa fie respectat .
In 2015 vom avea 3 fosti presedinti.
Inca de pe vremea primului presedinte, Ion Iliescu s-a hotarat ca la incheierea mandatului , presedintele sa primeasca o vila si sa i se asigure protectia.
Asa s-a procedat cu cei doi fosti presedinti dar se refuza procedura pentru cel de al 3-lea fost presedinte.
De unde aceasta pasiune bolnava a unor persoane care vor sa-l scoata pe al 3-lea presedinte din procedura si nu doar atat , cred ca isi doresc sa-l scoata si din istoria moderna , adica sa sara peste cei 10 ani de mandat prezidential Traian Basescu.
Este Traian Basescu singurul presedinte care a contat  in aceasta tara ?
Altfel nu se poate explica aceasta pasiune acerba cu care lupta unii politicieni si nu numai , cu Traian Basescu.
Lozincile cu Basescu si-a batut joc de pensionari si de bugetari , taind pensiile si salariile nu prea tin daca facem o comparatie intre faptele primului presedinte si al celui de al 3-lea presedinte.
Chiar uitam de mineriadele de pe vremea cand Ion Iliescu a fost presedinte, de acele represalii in care au murit o gramada de oameni , de felul in care presedintele Ion Iliescu a mers in mijlocul minerilor si i-a felicitat pentru cele facute , adica pentru uciderea unor oameni ?
Se poate compara uciderea unor oameni cu taierea banilor .
Hai sa nu fim ipocriti  sa cantarim faptele si sa judecam ce este mai grav banii sau viata
Adica unui presedinte instigator la violenta care duce la uciderea oamenilor ,ii acordam toate facilitatile si onorurile,iar pe alt presedinte care a taiat banii il desfiintam il scotem din istorie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu